Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

προσφορές

massake-thessaloniki-tampela-prosfora-1-300x300 Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

Happy Hour – Προσφορές Μασάζ

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας από τις 10:00 έως τις 15:00 από Δευτέρα – Παρασκεβή , Σάβατο και Κυριακή.
Εκτός από γιορτές και αργίες.

IMG_4199-2-300x200 Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

Χαλαρωτικό Μασάζ  60′ λεπτών  μόνο  25,00 € από αρχική τιμή 45 €

Μία εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου που προσφέρει ευεξία και ξεκούραση. Περιλαμβάνει μασάζ σε πόδια μπρος – πίσω, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα και στέρνο.

Προσφορές  για τον Μήνα Μάρτιο!!!

Επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές μας και βιώστε μαζί με τον /την αγαπημένη σας ή τον/την φίλη σας την εμπειρία ενός πολυτελούς Spa στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

❤️ Πακέτο 1 Τιμή: 48 €

Περιλαμβάνει 50′ Relax massage σε όλο το σώμα για 2 άτομα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.
Στο χαλαρωτικό μασάζ οι έμπειροι spa therapists μας χρησιμοποιούν μέτρια πίεση για βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της οξυγόγωσης των μυών και για χαλάρωση του νου.


❤️ Πακέτο 2 Τιμή 89 €
(αρχική τιμή 110 €)

Το πακέτο περιλαμβάνει 30 ‘ Υδρομασάζ για ανακούφιση από τον  μυϊκό πόνο και αύξηση της αιματικής και λεμφική κυκλοφορίας + 60’ Μασάζ για ζευγάρια ή για 2 φίλους/ φίλες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για ζευγάρια και 2 άτομα το οποίο είναι κατάλληλο για να βιώσετε μια κοινή εμπειρία μάλαξης και ευεξίας και δώρο η σαμπάνια!


❤️ Πακέτο 3 Τιμή : 106 €
(αρχική τιμή 150 €)

Το πακέτο περιλαμβάνει 30 ‘ Υδρομασάζ για ανακούφιση από τον  μυϊκό πόνο και αύξηση της αιματικής και λεμφική κυκλοφορίας + 60 ‘ Μασάζ Αρωματοθεραπεία για 2 άτομα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, για ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και ισορροπία σε ψυχικό και νοητικό επίπεδο με δώρο την σαμπάνια!

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για όλο τον μήνα Μάρτιο.

Περίδεση σώματος με λάσπη

IMG_5028-300x200 Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

( 20min 20 € από αρχική τιμή 40 € )

Μια μοναδική εμπειρία λασποθεραπείας. Το μείγμα εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με ήπια βήματα μασάζ και στην συνέχεια ακολουθεί μια ενυδατική περιτύλιξη χαρίζοντας σας ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής κατά….περισσότερα...

την διάρκεια αναμονής. Περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό συμπλεγμάτων μεταλλικής λάσπης, φυσικών ελαίων και εκχυλισμάτων. Το βιολογικό έλαιο μποράντζας έχει εκπληκτική, φυσική, ανορθωτική δράση και συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η μεταλλική λάσπη καθαρίζει την επιδερμίδα και το έλαιο μαράθου έχει καταπραϋντική δράση, ενώ κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή και σφριγηλή. Φτιαγμένο με βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά.

Μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες

IMG_4475-1-300x273 Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

( 60min  – 60€ )

Αν ψάχνετε για μια θεραπεία που αποβάλει το άγχος, χαλαρώνει και ηρεμεί, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες. Δημοφιλές για….περισσότερα...

την ικανότητά του να χαλαρώνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα το Hot stone massage είναι ένας τύπος θεραπείας  που περιλαμβάνει τη χρήση λείων, θερμαινόμενων ηφαιστειακών πετρών. Ο θεραπευτής τοποθετεί τις καυτές πέτρες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός που εξισορροπούν ενεργά το μυαλό και το σώμα βελτιώνοντας την κυκλοφορία και προάγοντας την ευημερία. Η θερμότητα και το βάρος των λίθων ζεσταίνουν και χαλαρώνουν τους μύες, επιτρέποντας στον  θεραπευτή να ασκεί βαθύτερη πίεση σε αυτές τις περιοχές χωρίς να προκαλεί δυσφορία.

Φοιτητική προσφορά

fititikι-prosfora-gia-filadio-300x168 Προσφορές Μασάζ και Σπα Θεσσαλονίκη

 Έκπτωση 40% σε όλους τους Φοιτητές

Η προσφορά ισχύ για όλες τις συνεδρίες από 60 λεπτά και πάνω .Με την ένδειξη τις φοιτητικής  ταυτότητας. Η έκπτωση είναι για της αρχικές τιμές του τιμοκαταλόγου και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώνουν εκ των προτέρων πως είναι φοιτητές κατά την διάρκεια που κλείνουν το ραντεβού τους για την συνεδρία .